A simple way to take "Azuki" food ingredients to excrete radioactivity everyday! ! Detox & beauty also 放射能を排泄する食材『あずき』を簡単に毎日とる方法!!デトックス&美容にも
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A simple way to take "Azuki" food ingredients to excrete radioactivity everyday! ! Detox & beauty also
After nuclear accident, when purchasing foods, the situation of production area and pollution etc.
I mind buying it.
But it will not be perfect and I think that I am incorporating it from where I am
I especially want to pay attention to kids and I am also careful about detox every day
Remedies that can also poison radioactivity with homeopathy
There are things that can be detoxified from foods.
It is "Azuki"
dainagon.jpg
Is it an anko that first comes to mind when it is asked as azuki beans,
However, with sugar plenty "Anko" and "Oshiko", the harm of sugar comes more than the effect.
Eat as it is, cooked with thin salty taste, cook in rice,
What I improve is pumpkin and cooked cousin
There are points to note when cooking red beans,
Azuki is a seed, all species contain enzyme inhibitors
The seed contains many enzymes and it is full of nutrition,
Until there is plenty of water and an environment that can germinate,
It has an enzyme inhibitor that inhibits the action of enzymes,
We are putting down enzyme suppressing substances until we are able to bud.
This is toxic to the human body. Beans such as red beans and soybeans
As it is germinated on the soil it is also a seed.
Immerse the beans in water for more than 12 hours and the enzyme inhibitor will dissolve in the water
When you cook kinds, azuki beans and soybeans, you need to wear it for 12 hours to 24 hours
And, be sure to throw away the water, and then boil down a little,
This boiled down hot water will also be drained, this completes the treatment of Aszuki
After that please make your favorite dish.
Well, it is the indication of Azuki, but what kind of thing is there
· Help diuresis, bowel movement and poison
· Kidney problems, edema, lower body swelling
· Antioxidant action, blood pressure lowering,
· Clean the blood
· It is a daily poison.
"Azuki" contains a lot of potassium
Utilizing this potassium fully promotes the excretion of radioactive cesium,
It is very effective to prevent uptake of radioactive cesium by taking potassium rich ingredients.
Please be careful if you have to refrain from potassium intake such as renal failure.
"Foods rich in potassium"
Azuki
Kelp
Drained radish
Natto
Moroheiya
Dried grapes
soy
parsley
Nila
Hijiki
spinach
I want to eat 'Azuki' everyday to do poisoning, but I do not have time to soak in water and cook overnight
There is something that easily incorporates the magnificence of "Azuki" to such a person
★ Organic red bean tea
There is no pesticide "Azuki" tea, there is no sweetness, it is a tea that tastes a little sweetness and red beans of azuki beans
Either cold or warm, you can have it delicious either,
Once I tried to cook azuki beans I tried to make it myself, but it ended up being disappointing
It became just a red bean broth ((Laugh) After all the pro is not enemies.
If you do, you can carry around and you will feel free to start.
Now it is unable to rely on production areas that are actually displayed by camouflage or replacement,
Most ingredients are not tested for radioactivity.
In order to protect the health of the family, we also look for trusted distributors,
I feel like an era in which we need to excrete radioactive materials and make body that does not incorporate them.
放射能を排泄する食材『あずき』を簡単に毎日とる方法!!デトックス&美容にも
原発事故以降は、食品を購入する時には産地や汚染の状況などを
気にしながら購入しています。
でも完璧ではないでしょうし、どこからか体に取り込んでいると思います
特に子供には気をつけたいと思い、日々デトックスにも気をつけています
ホメオパシーでも放射能の毒出が出来るレメディーし
食品からでもデトックス出来るものがあリます。
それは『あずき』です
小豆と聞いて真っ先に思いあたるのがアンコですかね、
でも砂糖たっぷりの『あんこ』や『おしるこ』では効果以上に砂糖の害がきになります。
薄い塩味で炊いた物をそのまま食べたり、ご飯に入れて炊いたり、
私が良くするのは、カボチャと炊いた、いとこ煮です
小豆を料理する時の注意点があります、
あずきは種です、全ての種には酵素抑制物質が含まれています
種は多くの酵素を含んでいて栄養満点なのですが、
水が十分にあって発芽できる環境になるまでは、
酵素の作用を抑制する酵素抑制物質を持っていて、
芽を出していい環境になるまで酵素抑制物質をだしています。
これが人体には毒となります。小豆や大豆(だいず)など豆類も
そのまま土に蒔くと発芽しますから、種でもあるのです。
12時間以上豆を水に浸けると酵素抑制物質が水中溶け出します
種類、小豆や大豆などを調理するときは12時間~24時間水につける必要があります
そして、その水は必ず捨てる、そして一度さっと下茹でする、
この下茹でしたお湯もすてます、これであずきの下処理が完成です
後はお好きな料理にしていって下さい。
さて、あずきの効能ですがどういったものがあるのでしょうか
・利尿、便通を助け毒下し
・腎臓の問題、浮腫、下半身のむくみ
・抗酸化作用、血圧降下、
・血液を綺麗にする
・日々の毒だし。
『あずき』にはカリウムが多くふくまれています
このカリウムを充分に摂取することで放射性セシウムの排泄がうながされますし、
カリウムの多い食材を取ることで放射性セシウムの取り込みを防ぐのにとても有効です。
腎不全などカリウム摂取を控えないといけない人は注意して下さい。
『カリウムを多く含む食品』
あずき
こんぶ
切り干し大根
納豆
モロヘイヤ
干しブドウ
大豆
パセリ
ニラ
ひじき
ほうれん草
『あずき』を毎日食べて毒だしをしたいけど、一晩水に浸けて料理する暇もない
そんな人にわお手軽に『あずき』の凄さを取り入れるものがあります
★オーガニックあずき茶
無農薬の『あずき』のお茶です、甘味は入っていません、小豆の持つほんのりした甘味と小豆の風味がするお茶です
冷たい冷やしても、温かくしてもどちらでも美味しく頂けます、
一度、自分で作ってみようと小豆を煮出してみたのですが、残念な結果に終わりました
ただの小豆の煮汁になってしまいました((笑)やっぱりプロには敵いませんね。
こらなら持ち歩けるし、気軽に始めれますね。
今は産地偽装やすり替えなどで実際に表示されている産地はあてになりませんし、
ほとんどの食材は放射能検査は行われてません。
家族の健康を守るためにも、信用出来る販売店を探すとともに、
放射性物質を排泄し、取り込まない体作りをしていかないといけない時代のような気がします。